Midwinterborrel

Beste buurtbewoners,
Op zondagmiddag 12 februari wordt, van 15:30 tot 17:30 uur, voor het eerst de midwinterborrel georganiseerd op de binnenplaats van Parlan, bent u er ook gezellig bij?

Wat kunnen jullie verwachten? Warme chocolademelk, gluhwein, zang & muziek, erwtensoep, vuurkorven en gezelligheid!

Kleed je warm aan en neem lekker je plaid mee!

Agenda 2017 openluchttheater

Ook in 2017 is er weer elke derde zondagmiddag van de maanden april t/m september een open podium in Openluchttheater De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6 met verschillende optredens. Het Open Podium begint om 14 uur en is om 16 uur afgelopen.

De Open Podia zijn op de volgende data:
zondag 23 april
zondag 21 mei
zondag 18 juni
zondag 16 juli
zondag 20 augustus
zondag 17 september

Wilt u zelf of met een groep optreden op één van de genoemde data, of kent u iemand? Wij horen het graag. Wij zoeken ook nog iemand die (een enkele keer) de presentatie tijdens het open podium wil verzorgen. Aanmelden kan via de mail: theater@parkdeoudekwekerij.nl of telefonisch: 072-5154242

Buurtfeest 17 september

Beste buurtbewoners,

Het is weer bijna zo ver; ons jaarlijkse buurtfeest!!
Op zaterdag 17 september met dit keer als thema; ’Heel Holland…’

Bij dit thema hoort natuurlijk een bakwedstrijd!
Geef je op en bak de aller-mooiste-lekkerste-orgineelste taart/gebak/cake! (Max. 1 p.p.)

De taarten etc. worden beoordeeld en de winnaar ontvangt een leuke prijs! De taarten zullen worden geserveerd bij de koffie, zodat iedereen er van kan genieten!

Wij zouden het erg leuk vinden als je hier aan meedoet! Geef je op via buurtfeest-2016@outlook.com of deponeer het aanmeldstrookje bij de daarvoor aangegeven adressen (zie flyer)

Veel bakplezier en tot de 17e !

Buurtfeest2016

3 september Volleybal en Live band Park De Oude Kwekerij

Volleybal en Live band BeeJay & The Memphis Project

Op zaterdag 3 september aanstaande is het weer zover: het jaarlijkse volleybaltoernooi & feest in Park de Oude Kwekerij! Dit evenement in samenwerking met de gemeente Alkmaar, is gratis toegankelijk voor iedereen en duurt van 12.30 tot 23.00 uur. Het Park ligt vlak achter het Centraal Station van Alkmaar tussen de Alkmaarse woonwijken Bergerhof, Bergermeer en Blaeustratenkwartier aan de Jan van Scorelkade 6.

Volleybal

Aan dat volleybal spektakel kan jij ook nog meedoen! Er is nog plek voor enkele teams en je kunt je ook individueel inschrijven! Schrijf je nu in op www.feestinonspark.nl of via Eric Otten: eric@ericotten.nl.

Dit jaar wordt er voor het eerst ook een apart volleybaltoernooi voor de kids van 8 tot 12 jaar georganiseerd. Je kunt je inschrijven met een groepje vrienden en vriendinnen of alleen. Je moet wel altijd 2 spelers van het andere geslacht in het veld hebben staan. Maar ook voor de niet-volleyballende kinderen is genoeg te doen.

Feest met Liveband

Na een dag volleybal spektakel en activiteiten voor de kinderen, speelt vanaf 18.30 uur LIVE in het Park de band: BeeJay & The Memphis Project. Een fantastische samenwerking van rasmuzikanten uit Alkmaar en omstreken.

BeeJay is het brein achter BeeJay & The Memphis Project, de soulband van vijftien muzikanten inclusief zeven ‘Memphis horns’ en één van de bekendste live-acts van Alkmaar. Leadzangers zijn Robert Kap (Emotional Feedback, Miss Jones) en Laura Schilder (Sound Blaster en Booming Piano’s). Bovenal organiseert BeeJay & The Memphis Project zélf feesten in Noord-Holland. Gedachte hierachter is dat het lastig is om bands van dit formaat buiten de grote, landelijke festivals te zien optreden. BeeJay’s Manifest schrijft voor dat de band altijd speelt met volle bezetting, met het beste licht en geluid, op uitnodiging of op eigen initiatief en zonder subsidie.’