Open Podium 26 augustus (Park Oude Kwekerij)

Zondag 26 augustus om 14.00 uur is het vijfde Open Podium in Openluchttheater De Oude Kwekerij, met zoals gebruikelijk een afwisselend programma. De optredende artiesten zijn Dik Gerrits, P.P.P., Guido Lamm en Erna Res, en Mijke Dhondt.
Dik Gerrits vertelt een verhaal vol drama en spanning over de Indonesische jungle. P.P.P. zijn singer-songwriters die lekker samenspelen en zingen. Ze spelen eigen nummers en covers. Guido Lamm en Erna Res zingen Liedjes die er toe doen No. 2. ook dit keer Nederlandse liedjes die je raken, die ertoe doen en veelzeggend blijven. Mijke Dhondt besluit het Open Podium. Zij zingt en begeleidt zich zelf op haar gitaar. Mijke won vorig jaar de finale van de Alkmaarse talentenwedstrijd Just Sing 2017, en  is “de Stem van Alkmaar 2017”.

Het openluchttheater ligt in het Alkmaarse Park De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6 tussen de woonwijken Bergerhof en Bergermeer. De entree is gratis. Wel wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten. Bij slecht weer wordt het programma verplaatst naar een tent bij het theater. In de Villa, de kantine van het park, kunt u een drankje nuttigen.

 

Open podium zondag 20 augustus

Op zondagmiddag 20 augustus is het vijfde Open Podium in Openluchttheater De Oude Kwekerij van 14.00 tot 16.00 uur. Het Openluchttheater ligt aan de Noordzijde van Station Alkmaar tussen de woonwijken Bergerhof en Bergermeer aan de Jan van Scorelkade 6 achter Molen De Eendracht.
Ook het Open Podium van 20 augustus kent een gevarieerd programma: een zang-showgroep;  een klassiek pianist; een entertainer; en twee zangduo’s.
Lees verder Open podium zondag 20 augustus

Buurtrommelmarkt 11 juni

Beste buurtbewoners,
Op zondag 11 juni wordt de jaarlijkse buurtrommelmarkt weer gehouden.
De bewoners staan met hun spullen voor hun eigen huis, dus veel mooie koopjes en gezelligheid. Kom tussen 9.00 en 16.00 uur naar de Blaeustraat, B. Bottemannestraat, Van der Lijnstraat en omgeving. Handelaren niet toegestaan. Bel voor meer informatie met tel. 072-5151404