Open podium zondag 20 augustus

Op zondagmiddag 20 augustus is het vijfde Open Podium in Openluchttheater De Oude Kwekerij van 14.00 tot 16.00 uur. Het Openluchttheater ligt aan de Noordzijde van Station Alkmaar tussen de woonwijken Bergerhof en Bergermeer aan de Jan van Scorelkade 6 achter Molen De Eendracht.
Ook het Open Podium van 20 augustus kent een gevarieerd programma: een zang-showgroep;  een klassiek pianist; een entertainer; en twee zangduo’s.

Zang-Showgroep A-Mee-Zing uit de Daalmeer werkt met thema’s. Per thema ontstaat een verhaal in zang, beweging en kleding. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Rock&Roll en Flower Power. Er wordt voornamelijk gezocht naar oudere bekende liedjes zodat het publiek zich kan laten horen en merken hoe leuk A-Mee-Zingen is. A-Mee-Zing staat onder leiding van zangeres en vocal coach Jeannet van der Woude.
Guido Lam en Erna Res omschrijven hun repertoire als liedjes die er toe doen. Wim Beentjes speelt vanaf zijn twaalfde klassiek piano. Hij heeft een bijzondere band met het openluchttheater. Als akoesticus zorgde hij voor de prima akoestiek van theater De Oude Kwekerij. Klaas Kaas is entertainer. Zijn programma voor 20 augustus is een verrassing. Tenslotte treedt op het jonge Alkmaarse duo 2in1voud, gevormd  door Ron van Riet en Jörgen Boots. Zij treden op met eigen Nederlandstalige luisterliedjes met rake teksten die je verwonderen, ontroeren of laten glimlachen. Het duo is geliefd om de warme sound en de intieme optredens.

Bij slecht weer is het Open Podium in een tent bij het Openluchttheater of in het Parkhuis van Park De Oude Kwekerij. Verdere informatie theater@parkdeoudekwekerij.nl, 072-5154242

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.