Prikbord

Laat uw bericht achter op het prikbord van het Blaeustraatkwartier

 

 

 

3 gedachten over “Prikbord”

  1. Elvis is een eigenwijze teckel man van bijna 15 jaar. hij regelt graag alles binnen het huishouden, met zichzelf in de hoofdrol.
    Hij zoekt altijd de grens op en gaat er dan net overheen. Maar voor geen goud zou ik hem willen missen. Maar meenemen naar mijn werk bleek toch niet zo’n goed idee, daarom zoek ik een oppas voor hem zo af en toe. Het zal niet met regelmaat zijn. Als je denkt dat het leuk is zo een teckel in de opvang, dan moet ik je teleurstellen. Hij houdt niet echt van wandelen, maar zit wel heel graag voor op de fiets! Je moet heel veel moeite doen om hem voor je te winnen, en dan is het een groot feest. Dan ben je nooit alleen, ook al zou je het willen.
    Hij heeft ook nog wat medische problemen, maar die zijn behoorlijk onder controle. Elvis is een uitdaging, maar wel de moeite waard! Wie durft het aan? Als je zelf een teckel hebt, kan het heel goed gaan, een poes kan echt niet.

  2. Gaat U met vakantie in de periode 11 aug. 28 aug.?
    Heel fijn en ik gun het U van harte. Ik heb ook een leuke vakantie waar ik echt naar uit kijk. Echt waar! Mijn dochter met kleinkinderen komen over uit Nieuw Zeeland in deze periode. Ik zou zo graag de kleinkinderen de omgeving willen laten zien. Per fiets wel te verstaan. Nu is mijn vraag: Kan/mag ik een paar fietsen (jongen 14, meisje 10) lenen van iemand die ze niet nodig heeft in deze periode. Voor dochterlief heb ik er een. Het is niet zo dat we elke dag fietstochten gaan maken maar te weten dat de mogelijkheid er is, is fijn om te weten.

    Truus van der Plank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.