Buurtvereniging Blaeustraatkwartier

AlkmaarOnze eigen "Marktplaats" 

Ook de behoefte om op eenvoudige wijze in contact te komen met buurtbewoners? Of wil je gewoon een berichtje kwijt? Een dienst aanbieden? Of heb je nog niet alles verkocht tijdens de jaarlijkse rommelmarkt?

Dan hebben we nu een heel handige tool om makkelijk met elkaar in contact te komen. Laat je gegevens en bericht hieronder achter en deze wordt automatisch geplaatst.

Veel plezier! 

Gastenboek

Mark Balje
22-01-20 22:32:11
Hi Louise,

goed punt. kijk voor een overzicht voor de AED's in Alkmaar op:
https:­//­www.­alkmaar.­nl/­gemeente/­webcms/­site/­gemeente/­product/­mo/­files/­p_­66577.­pdf

en lees ook alles over hoe de AED te werk gaat op o.a.
https:­//­www.­hartslagnu.­nl/­aed/­alles-­over-­de-­aed/­

Ikzelf meen me te herinneren dat er eentje bij de kinderdagverblijf Rapsodie aan de Beethovensingel hangt en in ieder geval bij het station.
Groet,
Mark
Louise Walraven
15-01-20 06:52:56
Een AED is onmisbaar bij een hartstilstand. Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de kans op overleven. Volgens de AED check op de website van de brandstichting, zijn er 4 AED's 24/7 in de buurt beschikbaar. Weten jullie waar ze hangen?

We kunnen zelf een actie starten! Met BuurtAED heb je een AED voor jouw buurt zo voor elkaar. In 30 dagen zamel je samen met je buren het bedrag in voor een AED + buitenkast. Zo zorgen we samen voor een veiligere buurt. Lijkt jou dit ook een goed idee?
Brenda Wedding
08-09-19 10:54:26
Ik heb nog een mooi houten speelhuisje met glijbaan in de tuin staan die niet meer wordt gebruikt. Uniek eigen ontwerp voor veel speelplezier ;-) Heb je interesse? Kom langs: Houtmanstraat 15. Hij staat in de grond, dus we moeten 'm nog wel even (samen) uitgraven.
Sanne Komen
25-08-19 17:36:32
Wat een mooie, nieuwe website !

Ik wil op deze manier graag het gezellige Running Dinner onder uw aandacht brengen. Dit zal dit jaar plaats vinden op 2 november a.s. Het is een mooie manier om uw wijk en uw buurtbewoners iets beter te leren kennen. Als u meer informatie wilt en/of zich wilt opgeven kan dat via s.komen@hotmail.com.
Truus van der Plank
22-08-19 07:43:21
De app van Blaeustraatkwartier is perfect. Op mijn vraag voor een leenfiets (kreeg fam. over uit Nieuw Zeeland) zijn mij een paar fietsen aangeboden. Hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.
Tonen: 5  10